Ezen oldalunkon nem csak a bostonokkal, hanem általános kutya egészségügyi dolgokkal is foglalkozunk.


Ön Kutyát sétáltat?

Akkor szinte biztos, hogy szabályt sért...

Egy érdekes cikk a magyar szabályokról... ÉRDEMES elolvasni!
A cikk itt olvasható...
AZ ELSŐ KUTYASTRAND!!! 

forrás


A kutyások örömére végre egy óriási döntés született! Fonyódon, rendkívüli testületi ülésen döntött a képviselő-testület arról, hogy - a kutyatulajdonosok régóta felmerülő igényét kielégítve - biztosít egy területet a vízi rendőrség mögött kutyás strand üzemeltetésére - írta Hídvégi József polgármester Facebook oldalán. A Kutyabarát.hu csapata örömét fejezte ki a polgármesternek és elindult egy közös együttműködés.MOSTANTÓL NYITVA A BEVÁSÁRLÓ KÖZPONTOK AJTAJA ELŐTTÜNK!

A nagy plázák közül elsőként az Alle jelentette be, hogy kinyitja kapuit a gazdik és kutyáik előtt is. Szeptember 23-án, szerdán sajtóesemény keretében jelenti be, hogy közösségi tereibe és azon üzletekbe, amelyeket állatbarát piktogrammal jelöltek meg, bejöhetnek a kutyák és gazdáik.

A hírt az Állatvédőrség osztotta meg Facebook-oldalán, a poszt alatt kommentelők szerint a Rózsadomb Center és a Budagyöngye már évek óta beengedi a kutyával érkező vásárlókat is.“Gyertek el az eseményre, hiszen – többek között – Halász Árpád és a GKSK bemutató keretében beszél arról, hogyan kell kutyával viselkedni egy plázában, illetve Mányik Richárd a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület elnöke mutatja be, hogy mit is tud egy segítőkutya egy üzletházban. Mindemellett megismerkedhettek a bevásárlóközpont által már felállított kutyaitatóval.

Időpont és helyszín: 2015. szeptember 23.(szerda), 15:00, Budapest, 11. kerület Allee Bevásárlóközpont, II. emelet, Best Byte üzlet előtt” – posztolta az Állatvédőrség a Facebookra.


Forrás: Állatvédőrség Facebook
Fotó: vancitybuzz.com

Alábbi témákat folyamatosan bővítjük:

Etetés

Bármit is választunk kedvencünknek az ÖSSZETÉTELT MINDIG FIGYELMESEN OLVASSUK EL, mert ott szokott kiderülni, hogy pl 12% hús, ami ok, de mi vajon mi a többi 88%. Ez TÁPOKRA és KONZERVEKRE is vonatkozik!

Kutyapékség

Kreatív ötletek kedvenceinknek

Hogyan hasznosíthatók IKEA bútorok kutyaágyként...

Eü részleg

Nevelés és tartás

Utazás

Íme egy hasznos link, ahol nagyon sok légitársaság van felsorolva, jellemzőkkel. Klikk a légitársaság nevére aztán bal oldalon "pets". Ha nem megy az angol, használd a Google translatert.